Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Serenco is aanwezig op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs

Gepubliceerd op: 30-01-2013


Serenco is aanwezig op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem van 5 t/m 7 februari 2013. (standnummer 265)

Gereedschappenleverancier Serenco introduceert een nieuw merk gereedschap op de Europese markt: BOXO. 

Het betreft een nieuwe lijn hoogwaardig handgereedschap en opbergsystemen voor de professionele gebruiker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Na een succesvolle introductie op de Automechanika in Frankfurt, de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg en Venray is het nu de beurt aan Gorinchem!


Met een stand van ruim 45m² zal Serenco aanwezig zijn om de nieuwe gereedschapslijn van BOXO onder de aandacht te brengen.

Tijdens deze beurs ontvangt iedere eindverbruiker die een gevulde gereedschapswagen besteld 10% introductiekorting en een gratis tablet pc t.w.v. € 139,-. (Echter alleen geldig tijdens de beursdagen!)

Daarnaast verloten wij onder alle bezoekers die een gevulde gereedschapswagen hebben gekocht op de beurs een extra lege gereedschapswagen! Om kans te maken op deze gereedschapswagen: Ga naar www.boxo-tools.nl .

Stel je eigen gereedschapswagen samen en lever de geprinte versie in op de stand. Hierbij ontvangt u direct 10% korting en dingt u mee naar deze gratis lege gereedschapswagen.

Serenco Nederland is gespecialiseerd in het leveren van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en de autobranche. Serenco Nederland is onder meer leverancier van de merken BOXO, Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Tyre Seals en Metrinch.

www.serenco.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer