Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

Gepubliceerd op: 21-09-2017


De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden.

Schuren van reparatieplekken

Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen plamuurplekken volledig machinaal worden geschuurd. De reparatieplek wordt verkleint en er ontstaat een egaler schuurbeeld dan met handschuren zodat schuurstappen kunnen worden overgeslagen. Dit scheelt tijd en geld.

Langer doorwerken

Dankzij het lage gewicht en het ergonomische ontwerp is de Mirka DEOS vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken. De geïntegreerde elektronische motorrem, de eenvoudig te bedienen toerentalhendel en het lage geluidsniveau maken schuren met de DEOS vlakschuurmachine nog comfortabeler.

Stofvrije werkomgeving

De Mirka DEOS vlakschuurmachine zorgt in combinatie met de beschermpad en Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. Hiernaast zorgt goede stofafzuiging er ook voor dat schuurpapier minder snel volloopt en er dus langer doorgeschuurd kan worden.

Voordelen

 • Zeer lage trilling voor optimale controle en egaal schuurresultaat
 • Ergonomische ontwerp voor comfortabele grip en langdurig gebruik zonder vermoeid te raken
 • Energiebesparend
 • Machine is zeer stil wat zorgt voor een prettige werkomgeving
 • Lichtgewicht en compact voor een hoge manoeuvreerbaarheid
 • Werkt zeer snel (360 w), 5000 tot 10000 rpm
 • Behoeft weinig onderhoud (koolborstelvrij)
 • Geen perslucht meer nodig
 • Stofvrije werkomgeving
 • Makkelijk te bedienen hendel om het motortoerental te regelen
 • Aparte aan/uit-schakelaar voor gemak en veiligheid
 • Ingebouwde  trillingssensor met bluetooth connectie zorgt ervoor dat u veiliger en comfortabeler kunt werken

Bluetooth connectie

De Mirka DEOS beschikt over een geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie waardoor er verbinding met een telefoon of tablet gemaakt kan worden. De trillingssensor meet het huidige trillingsniveau en toont deze in de my Mirka-app. Als de machine teveel trilt kan dit direct in de vlakschuurmachine aanpast worden.

Technische eigenschappen

Uitslag:                                 3 mm

Hoogte:                                10 cm

Gewicht:                              1 kg

Motor:                                   250 Watt koolborstelvrije motor

Afmetingen:                        81 x 133 mm (DEOS 383CV) en 70 x 198 mm (DEOS 353CV)

snelheid:                              5000 tot 10000 rpm

Spanningsvoeding:          220- 240 Volt

Geluid:                                  69 (dB)

Trillingsniveau (m / s²):   2.6

Connectiviteit:                   bluetooth

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, poets- en polijstproducten van Farécla, Sagola spuitapparatuur, een eigen label met chemische producten en diverse non-paint artikelen. In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer

Zzp’er pakt graag de auto – ook voor korte ritjes

25-07-2017‘Representativiteit belangrijk voor ondernemer’ HOOFDDORP – Voor zakelijke reizen pakken zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) het liefst de auto, ook wanneer ze een afspraak hebben binnen hun eigen woonplaats. Dat blijkt uit de landelijke ZZP Enquête van MultiTankCard, marktleider op het gebied van mobiliteitspassen. Het openbaar vervoer kom... Lees meer