Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EFFICIENTER WERKEN MET GEREEDSCHAPSWAGENS VAN BOXO

Gepubliceerd op: 10-09-2013


Opbergen van hand- en speciaalgereedschap tijdens het werk zorgt aantoonbaar voor meer overzicht en hogere efficiency. Onnodig zoeken behoort tot het verleden en het kwijtraken van gereedschap wordt geminimaliseerd. 

Serenco kent de behoefte van professionele monteurs en introduceert daarom vijf nieuwe BOXO gereedschapswagens en drie nieuwe BOXO-topkisten voor het nog overzichtelijker opbergen van hand- en speciaalgereedschap.

Voor alle informatie en specificaties over de nieuwe gereedschapswagens gaat u naar
www.boxo-tools.nl. Daar vindt u ook de vernieuwde Boxo Configurator waarmee u op eenvoudige wijze ontdekt welke gereedschapswagen voor u het meest geschikt is.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze geheel vernieuwde BOXO-catalogus. Vraag deze telefonisch of per e-mail aan. 

Ervaar zelf het zeer uitgebreide, professionele assortiment van Serenco. Kom kijken, voelen en testen op een van de onderstaande beurzen. Wij staan u graag te woord!

- De AMT Live beurs in Gorinchem op 25 en 26 september 2013
- De Autoprof beurs in Hardenberg van 15 t/m 17 oktober 2013

Serenco Nederland is gespecialiseerd in het leveren van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en de autobranche. Wij voeren de kwalitatieve merken BOXO, Powerhand,  Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Tyre Seals en Metrinch.

Serenco Nederland B.V.
Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM Utrecht, Nederland
T +31 (0)30 2415011
www.serenco.nl
www.boxo-tools.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer