Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Drie jaar schadebranche in cijfers

Gepubliceerd op: 15-07-2014


Er is genoeg aan de hand om schadeherstellers uit hun slaap te houden. Zoals het structureel dalend aanbod of de robotauto waar Minister Schultz van Haegen het over had. Wat zeggen de cijfers van de afgelopen drie jaar over de sector?

Een trend die langzaam doorzet, is het gebruik van matching quality delen en zelfs reman- en gebruikte delen om de schadelast te verlagen. Het gemiddelde schadebedrag is sinds 2009 van 1.302 naar 1.251 euro gedaald in 2013. Over de eerste vier maanden van dit jaar staat de teller op 1.224.

De eerste vier maanden van 2014 zijn, wat betreft het totale schadeaanbod (deels ook niet hersteld), goed voor een plus van 2,5 procent. Het aantal Audatex-schades, waarbij opdrachtgever en hersteller bekend zijn (vaak gestuurde schade door verzekeraars en leasemaatschappijen), steeg met een forse 18,7 procent.

Volgens sommige schadeherstellers komt dat, omdat er relatief veel schade is gemaakt door woon-werkverkeer. Het zakelijke verkeer zou weer toenemen door een voorzichtig aantrekkende economie. Ook de zachte winter zou ervoor gezorgd hebben dat er 'gewoon' kon worden doorgereden. Hoe dan ook: het schadeaanbod verloopt grillig en de invloed van het weer is groot.

Ook de resultaten over de afgelopen drie jaar vertonen een grillig beeld. In januari gaat het goed, februari is nogal wisselend, maart verloopt beter en april is vrij stabiel in 2013 en 2014. Bij de Audatex-schades is de dynamiek nog veel groter.

De Audatex/Amice cijfers over het eerste kwartaal van periode 2010-2014 (waarbij hersteller en opdrachtgever bekend zijn) zijn redelijk stabiel wat betreft de componenten waar het schadebedrag uit opgebouwd is. Spuitmaterialen (lakken) stijgen met 7,1 procent van 113 in 2010 tot 121 euro in 2014. Het totale spuitbedrag blijft redelijk stabiel door efficiënter lakgebruik. Mede daardoor heeft het spuitloon een lager aandeel in het gemiddelde schadebedrag. Er is minder uitgegeven aan onderdelen: 382 in 2010 versus 340 euro in 2014, deels door meer reparaties in plaats van vervanging. Het gemiddelde arbeidsloon daalde van 434 in 2011 tot 406 dit jaar.

Lees hier het volledige artikel met alle cijfers in de schadespecial van Aftersales Magazine.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer