Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Doyen wordt leverancier GroupAuto, naast Kühne

Gepubliceerd op: 17-01-2013


Om zijn grossiers nog meer keuze en snelheid van levering te bieden, gaat GroupAuto ook gebruik maken van Doyen Auto, als tweede leverancier naast Kühne.

Volgens GroupAuto-directeur Freek Blekxtoon bieden de leden van de inkooporganisatie in die nieuwe opzet "de allergrootste keuze" op het gebied van automaterialen in Nederland. Bovendien kan de achterban hierdoor daglevering krijgen: vóór 13.00 uur bestellen = nog dezelfde dag in huis. "Maar de overeenkomst met Doyen betekent niet dat we minder gaan doen via Kühne", verzekerde Blekxtoon tijdens de nieuwjaarsreceptie van GroupAuto.

Doyen-directeur Marcel Streppel kondigde aan dat de onderdelenleverancier eind maart een magazijn gaat openen aan de A28 bij Zwolle (naast het nieuwe Van der Valk). Er verrijst daar een gebouw van twee keer drieduizend vierkante meter vloeroppervlak. Later dit jaar komt er bovendien op een nog te bepalen plek in de provincie Noord-Brabant een vergelijkbare ‘satelliet', met evenveel capaciteit. Beide magazijnen zullen goed zijn voor twee keer zes nieuwe arbeidsplaatsen.

Doyen Auto heeft volgens Streppel zijn omzet in Nederland in vier jaar tijd weten te verdubbelen. Bij het moederbedrijf in België is die progressie niet onopgemerkt gebleven en een reden om nu een "miljoeneninvestering" te doen in de opslag en distributie in Nederland. De financiële middelen worden overigens niet specifiek vanwege de deal met GroupAuto ter beschikking gesteld maar voor alle Doyen-klanten - niet in de laatste plaats de eigen API-grossiers.

Bron: Automobielmanagement

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer