Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Combi Care Autoschade & Henkel wint de eerste Dave Bebelaar Award

Gepubliceerd op: 20-06-2014


De Dave Bebelaar Award 2014 is gewonnen door de inzending die Care Autoschade en Henkel gezamenlijk hebben ingediend. De jury was van mening dat dit het meest toonaangevende duurzaamheidsinitiatief was van de vier genomineerden.

De uitreiking kreeg een emotioneel cachet omdat, zowel de winnaar als alle genomineerden, de awards uit handen van Nelleke Leijnse, de weduwe van Dave Bebelaar, mochten ontvangen. Vorig jaar was Bebelaar nog op de jaarlijkse BBQ van de stichting Duurzaam Repareren aanwezig, als voorzitter van de Raad van Advies van de stichting. 

“Het  is bijzonder wanneer een award naar je lief wordt vernoemd: zei Nelleke Leijnse, maar de inzendingen vind ik nog meer bijzonder”. Nelleke lichtte toe dat de combinatie van commercie en maatschappelijke functie van grote waarde is.

Rinke Moret van Arval maakte als voorzitter van de jury de winnaar bekend. Hij benadrukte dat alle genomineerden winnaars zijn. De economische reikwijdte van het winnende initiatief heeft de doorslag gegeven. Het initiatief van Care en Henkel betreft de ontwikkeling van een reparatiemiddel dat reparaties van goedkopere kunststof onderdelen mogelijk en rendabel maakt. 

Dit neemt niet weg dat de andere genomineerden ook schoolvoorbeelden zijn hoe het duurzamer kan in de automotive sector.

Bij de jaarlijkse BBQ van Duurzaam Repareren en de uitreiking van de Dave Bebelaar Award waren ruim honderd genodigden aanwezig. “Met de naam die wij aan de jaarlijkse award hebben gegeven zal Dave Bebelaar er toch ieder jaar weer bij zijn”: besloot Harry Filon van Duurzaam Repareren.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer