Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Auto5 en Dometic WAECO AirCon Service starten samenwerking

Gepubliceerd op: 06-05-2015


Dometic Benelux B.V. is met haar divisie WAECO AirCon Service een partnerschap aangegaan met Auto5 in België. Dometic start vanaf medio april met het onderhouden en eventueel vervangen van de airco-service-equipment van het totale Auto5-netwerk in België bestaande uit meer dan 40 vestigingen.

Volgens Automotive Sales Manager Christophe Schack biedt Dometic het Auto5-netwerk onder andere service en reparatie aan en vervanging van hun airco serviceapparatuur, door specialisme en kennis. “We hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van automotive airconditioningsystemen en daaraan gerelateerde gereedschappen. We zetten onze ervaren servicedienst in om de Auto5 werkplaatsen maximaal te ondersteunen. We proberen op deze manier de gebruikte serviceapparatuur in optimale conditie te houden en bij te dragen aan een beter werkplaatsrendement en tevreden Auto5 klanten.“

Ervaring in service
Werkplaatsen halen het overgrote deel van hun rendement inzake aircoservice vaak in het zomerseizoen. Gedurende deze periode zijn het aantal servicedoorgangen het grootst. Indien een serviceapparaat op dat moment in storing valt is dat vaak een groot probleem. Schack: “Onze helpdesk werd in het verleden vaak platgebeld met verzoek tot onderhoud of reparatie, waarbij je als servicedienst in het seizoen altijd te laat komt (moet liefst gisteren gerepareerd zijn), te weinig service engineers hebt en waarbij de kosten van het onderhoud of reparatie voor de klant altijd veel groter zijn dan van reguliere service.”

“Sinds 2010 bieden wij daarom actief een servicecontract aan met eventueel verlengde garantie”, vervolgt Schack. “De kosten voor 1x per jaar service bedragen slechts € 258,- ex BTW. Hiervoor komt onze servicedienst ter plaatse en zijn alle benodigde onderhoudsartikelen inbegrepen. Een schijntje in vergelijk met het rendementsverlies indien een unit met panne komt te staan en pas na een aantal dagen weer operationeel is. Onze statistieken laten sindsdien dan ook drie duidelijke voordelen zien. 1) voor onze helpdesk is de telefoondruk significant gedaald, 2) de servicedienst kan gewoon acteren op periodieke (regionale) inplanning. Ook al vindt het onderhoud niet altijd exact op de gestelde datum plaats, het apparaat functioneert gewoon. Het 3e) en belangrijkste voordeel voor de gebruiker / werkplaats is dat de machine in het seizoen optimaal kan "oogsten".

Klanttevredenheid
Schack is er zich ook van bewust dat “indien je een dergelijke belofte doet je je moet realiseren dat je dit alleen kunt indien je regionaal vertegenwoordigd bent. Daarom werken we naast onze eigen servicedienst nog met een zeer ervaren en geautoriseerde partner in airco equipment service.”


Auto5 streeft naar maximale klanttevredenheid en beoordeeld regelmatig haar service. Ook Dometic-WAECO is zich bewust hoe belangrijk het is om getrainde medewerkers te hebben die klantvriendelijk maar ook efficiënt kunnen werken. Daarom wordt Auto5 stap voor stap uitgerust met WAECO airconditioning service stations en zullen de  medewerkers worden opgeleid om te werken met de nieuwe machines. Op deze manier kan de klanttevredenheid van de Auto 5 klanten gegarandeerd blijven.

WAECO, AirCon service die altijd voor u werkt ! 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer