Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

2013 vraagt om meer ondernemerschap

Gepubliceerd op: 20-12-2012


2013 wordt het jaar van de survival of the fittest", verwacht PPG-directeur Sjaak van der Burgt. Actief ondernemerschap is volgens hem crucialer dan ooit voor schadeondernemers.

Volgens Van der Burgt heeft de economische recessie van afgelopen jaar relatief minder invloed op de schademarkt, dan nu in andere automotive sectoren het geval is. "De schadewereld kampt al veel langer met overcapaciteit en een structurele daling van het werkaanbod. Dat wordt veroorzaakt door allerlei structurele factoren, die vaak los staan van de huidige economische ontwikkelingen."

"Dat neemt niet weg dat de schadeherstellers merken dat de consument zuinig en afwachtend omspringt met het besteedbare budget en bijvoorbeeld cosmetische schade eerder zal uitstellen. Maar schades die door een aanrijding worden veroorzaakt, worden zeker nog gewoon hersteld", denkt hij. "Overigens is het werkaanbod sterk wisselend per regio. Zolang sturende partijen de focus blijven leggen op verlaging van de schadelast, ligt er een hoge druk bij de schadehersteller. Daardoor is bij veel bedrijven een wankel evenwicht ontstaan tussen winst en verlies."

Een voortdurend punt van aandacht blijft natuurlijk de toenemende technische complexiteit van schadeherstel. "Ondernemers realiseren zich terdege dat ze goed op de hoogte moeten blijven van de technische ontwikkelingen. Investeringen in de nieuwste reparatietechnieken en werkplaatsapparatuur staan nog steeds hoog op hun actielijst. Het is nu vaak een kwestie van prioriteiten stellen op de korte termijn, maar iedereen in de branche weet hoe belangrijk het is om het kennisniveau van de werkplaatsmedewerkers op een hoog peil te houden."

Hiqure
"Hiqure dient de kwaliteit van een schadereparatie. Ik geloof absoluut in het toekomstige succes van deze normering", zegt hij. "Het is een waarborg voor optimale bedrijfsprocessen, zodat een kwalitatief gegarandeerde reparatie wordt uitgevoerd. Ik denk dat bedrijven hier niet veel in hoeven te investeren, als ze tenminste altijd volgens de juiste richtlijnen hebben gerepareerd. Bedrijven die zich de laatste jaren onvoldoende op kwaliteit hebben gefocust, zullen wel een inhaalslag moeten maken."

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer