Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Voor Finixa is duurzaamheid ‘serious business’

Gepubliceerd op: 15-06-2014


Als handelsmerk is Finixa het gezicht van Chemicar. Een gezicht dat niet alleen staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, maar ook voor duurzaamheid. Onlangs ontving Chemicar de erkenning van de stichting Duurzaam Repareren.

Chemicar verkoopt en distribueert apparatuur en verbruiksgoederen via groothandels, lakimporteurs en lakfabrikanten. Het bedrijf is actief in meer dan 50 landen en heeft de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt. 

“We willen niet alleen in omzet groeien, maar ook in toegevoegde waarde”, zegt Piet Greeve, CEO van Chemicar.  “We hebben veel geïnvesteerd in Research en Development en zullen dit verdergaand doen. Ons nieuwe pand, dat wij in de loop van het jaar gaan betrekken, biedt hiervoor nog betere mogelijkheden. Bij de innovatie is duurzaamheid een speerpunt. Wij leveren in meer dan 50 landen en de vraag naar duurzaamheid is per land verschillend. Maar er is geen enkel land waar dit geen issue is.” 

In 2013 ontving Chemicar al de Golden Bridge Award, een prijs voor het beste exportbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De erkenning van de stichting Duurzaam Repareren doet recht aan de koers die het bedrijf vaart. Niet voor niets is het de kleur groen die de huisstijl en het logo van Finixa siert.

www.finixa.com

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer