Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Stichting Autobelangen schakelt topadvocaat in voor strijd MRB-vrijstelling

Gepubliceerd op: 16-08-2013


In het streven om het oldtimerakkoord van april dit jaar ongedaan te maken- en de nog geldende vrijstellingsregeling voor old- en youngtimers in stand te houden- strijdt de Stichting Autobelangen/vrijstellingoldtimer.nl door.

Het geloof in succes wordt door Wouter van Embden cum suis bekrachtigd door een volgende stap. Onlangs werd bekend dat topadvocaat en hoogleraar Mr. Tom Barkhuysen van Stibbe Advocaten de gelederen van de belangenbehartigers versterkt. Dat lijkt een logische stap die de kansen van de "Stichting" alleen maar versterkt.

Daadkracht en geloof in eigen kunnen
Het inschakelen van de advocaat geeft aan dat Wouter van Embden cum suis veel vertrouwen hebben in het terugdraaien van het in april afgesloten MRB-akkoord. Vrijstelling Oldtimer strijdt voor het behoud van de huidige MRB-vrijstelling. In 2009 slaagde Wouter van Embden er al in een politieke maatregel- bijtelling youngtimers vaststellen op basis van nieuwwaarde- terug te draaien. Dat geloof in eigen kunnen komt ook nu naar voren. De Stichting Vrijstelling Oldtimer stelde al nadrukkelijk vraagtekens bij de juridische haalbaarheid van het oldtimerakkoord van april. Verder plaatsen Van Embden c.s vraagtekens bij de evenredigheid (derde maatregel in korte tijd met nadeel voor oldtimerbezitter en branche) van de genomen maatregelen en de insteek (milieu enfinanciën).

Geen grond
Het oldtimerakkoord -dat overigens nog niet wettelijk is bekrachtigd- is volgens velen discutabel. Ook de Stichting Vrijstelling Oldtimer denkt daar zo over. Daarom schakelt men nu- in eerste instantie voor een adviserende rol- een topadvocaat in: Mr. Tom Barkhuysen. Die heeft inmiddels al fijntjes gewezen op de juridische vraagtekens van de maatregel. Zo geeft hij aan dat er een probleem met rechtszekerheid zou kunnen zijn. Bij het doorvoeren van de derde Haagse maatregel binnen vier jaar kunnen bezitters van de oudere auto -en de bedrijfstak- nooit goed anticiperen op te snel wijzigende financiële consequenties. Een ander belangrijk punt is het effect van de genomen maatregel. Wanneer die schade toebrengt aan alle betrokkenen dan schiet de ingreep het beoogde doel voorbij. En dan is het toetskader zeer twijfelachtig, zeker omdat het nut en noodzaak van de belastingmaatregel niet aanwezig is.

Amendement Van Vliet
In de augustus-uitgave van Auto Motor Klassiek toonde Wouter van Embden al de effecten van het in 2012 ingevoerde Amendement Van Vliet. Deze maatregel- waarbij onder meer de leeftijdsgrens voor oldtimervrijstelling voor nieuwe import naar 30 jaar werd verhoogd- zorgde al voor een forse terugloop van geïmporteerde youngtimers. Het MRB-akkoord van dit voorjaar- dat in 2014 in zou moeten gaan- voegt volgens de advocaat en Wouter van Embden niets toe. Minstens zo belangrijk is de toezegging in het Amendement Van Vliet waarin aangegeven staat dat de evaluatie ervan pas in 2015 plaats zou vinden. En dat is volgens Mr Barkhuysen "nog een extra argument om het Amendement Van Vliet in stand te houden."  Een ander argument- dat niet door de advocaat werd genoemd- is het niet kijken naar gedragseffecten van een maatregel door politiek Den Haag en de importfraude, die onlangs aan het licht kwam. Het zijn zaken die de positie van Van Embden cum suis alleen maar sterker maken.

Kansrijk
De Stichting Autobelangen- waarvan vrijstellingoldtimer.nl het initiatief is-  laat in ieder geval zien, dat het oldtimerakkoord van dit voorjaar op zijn minst op drijfzand-achtige gronden is gesloten. Er is niet gekeken naar gedragseffecten, naar juridische haalbaarheid, belastingtechnische evenredigheid en de huidige situatie. Dat heeft extra schade veroorzaakt. De Eerste Kamer heeft straks- in aanvulling op de voorlopige conclusies van Van Embden en Barkhuysen- genoeg bewijzen om de discutabele kwaliteit van het oldtimerakkoord aan te tonen. En dat maakt de strijd van Stichting Autobelangen/VrijstellingOldtimer.nl alleen maar meer kansrijk. Een strijd die- in tegenstelling tot waar de KNAC en de FEHAC voor vrezen- onherroepelijk de gewenste instandhouding van het Amendement Van Vliet oplevert.

Bron: Automobielmanagement.nl


Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer