Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

ROI fleet kiest Radiuz als mobiliteitspartner

Gepubliceerd op: 28-07-2016


“De toekomst is aan integraal fleet & mobility-management”

ROI fleet biedt vanaf nu haar klanten de mogelijkheid om de mobiliteitspas van Radiuz in te zetten. De contracten tussen beiden partijen zijn daarvoor vandaag ondertekend. De gecombineerde dienstverlening levert werknemers meer keuzevrijheid op en werkgevers extra middelen voor kostenverlaging en een lage CO2-uitstoot.

Werknemers krijgen steeds meer vrijheid in hun mobiliteitskeuze. Ook als er sprake is van een mobiliteitsbudget, kan de werknemer in toenemende mate besluiten hoe deze te besteden. De Radiuz-mobiliteitspas is in de ogen van Jaap van Daalen, algemeen directeur ROI fleet, het beste middel om die keuzevrijheid te ondersteunen en tegelijkertijd de werkgever de mogelijkheid te bieden te sturen op de wagenparkkosten en CO2-uitstoot.

Jaap van Daalen: “De toekomst is aan integraal fleet & mobility-management. De combinatie ROI fleet en Radiuz is wat dat betreft een voor de hand liggende. Vooral de combinatie van zuinige - wellicht ook kleinere en goedkopere - leaseauto’s en de mobiliteitspas van Radiuz brengt werkgevers lagere wagenparkkosten en minder CO2-uitstoot.”

Een eerste klant van ROI heeft de nieuwe dienst inmiddels omarmd. De meer dan 2000 leasegerechtigde medewerkers van deze organisatie kunnen nu ook de Radiuz-pas gebruiken naast hun leaseauto.

ROI integreert de Radiuz-diensten in haar eigen dienstverlening en coördineert, controleert, rapporteert en adviseert, zodat de klant optimaal gemak ervaart. Er is één aanspreekpunt, één factuur en één managementrapportage. Radiuz levert de passen en de daarbij behorende mobiliteitsopties.

Volgens Victor van den Berg, directeur Radiuz, ligt de kracht van Radiuz-concept in het verbinden van vraag en aanbod. “Zorgen dat bedrijven en vooral hun employees zorgeloos van A naar B kunnen, zonder gedoe en zonder allerlei lastige administratie of drempels. De card ‘Powered by Radiuz’ opent alle poorten. Dat is het recept waar nu ook ROI fleet voor gaat.”

Op de foto: Jaap van Daalen, directeur ROI fleet (links) en Victor van den Berg, directeur Radiuz.

Over ROI fleet

Al vanaf 1994 levert ROI fleet slimme diensten en resultaatgerichte adviezen op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer