Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Muntstad opent Occasion Center in Nieuwegein

Gepubliceerd op: 19-10-2015


Vrijdag 16 oktober opent Muntstad een occasion center in Nieuwegein. Het Muntstad Occasion Center wordt ondergebracht bij onze huidige servicevestiging op de Nijverheidsweg 11.

Kwalitatief goede occasions

Met deze toevoeging willen we inspelen op de grote vraag naar gebruikte auto’s. Bovendien willen we onze klanten in Nieuwegein en omgeving ook de gelegenheid geven om nog dichterbij terecht te kunnen voor een kwalitatief goede occasion.

De vernieuwde showroom biedt straks plaats aan zeker 80 occasions. U heeft gegarandeerd een ruime keuze uit occasions van Volkswagen, ŠKODA en SEAT van diverse bouwjaren en in alle prijsklassen. Naast onze eigen merken is er ook altijd een mooi aanbod van jonge occasions van overige automerken waarvan de fabrieksgarantie nog van kracht is.

Afleverpakketten en garantievorm

Alle occasions die het Muntstad Occasion Center verkoopt, voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn dealerwaardig. De auto’s krijgen een optische en technische inspectie en eventuele gebreken worden verholpen door onze vakkundige (merk)specialisten.

Met standaard afleverpakketten stellen wij u in staat om te kiezen voor een afleverpakket die u graag wenst (inclusief Muntstad garantie of landelijke merkgarantie). Uiteraard heeft u als klant altijd recht op eventuele resterende fabrieksgarantie of op de auto afgesloten verlengde garantie. Voor zover de looptijd van de beide garanties geldt, bent u verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

Service

Uiteraard kunt u in Nieuwegein nog steeds de hoogstaande service verwachten die u al van ons gewend bent. Naast de verkoop van occasions bent u van harte welkom voor een gedegen (onderhouds)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service aan uw Volkswagen, SKODA, SEAT of Volkswagen Bedrijfswagen. Service Manager Mark Vogel (links) en Occasion Manager Wim Roseboom (rechts) staan met hun team vijf dagen in de week voor u klaar!

Bent u op zoek naar een occasion?

U bent van harte welkom bij Muntstad Occasion Center of één van onze andere vestigingen. Online kunt u het aanbod bekijken op muntstad.nl/occasions

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer