Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Imbema Rhiwa met nieuwe topproducten prominent aanwezig op AutoProf

Gepubliceerd op: 02-10-2012


Imbema Rhiwa B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel zal dit jaar prominent aanwezig zijn op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Op stand 436 presenteert zij een aantal topproducten van diverse merken. Zo introduceert zij de G3 Premium lijn van Farécla en het OSP systeem van Mirka. Tot slot laat zij hier haar nieuwe winkelstellingen van Mirka, Farécla en de chemische productlijn Impro zien. 

Farecla G3 Premium lijn
Tijdens de laatste beurs Autoprof te Gorinchem toonde Imbema Rhiwa voor het eerst de nieuwe autopoetslijn van Farécla aan het publiek. Het basisidee achter de lijn is om ‘met minder stappen en producten zo veel als mogelijk te doen’! De nieuwe G3 premium lijn past perfect in dit idee. Met deze lijn is Farécla haar concurrenten weer een stap voor.


Een uitgebreid en wereldwijd onderzoek is aan de ontwikkeling van de G3 lijn voorafgegaan. Zo zijn de producten uitvoerig getest in het laboratorium van Farécla en in de markt door onafhankelijke schadeherstelbedrijven.

De G3 premium lijn verkort het reconditioneringsproces, vergroot het gebruiksgemak en geeft een nog beter resultaat op alle moderne laksystemen. Gemiddeld is de nieuwe G3 Premium lijn 20% sneller dan de concurrent, dat cijfer stijgt tot 25% op krasbestendige verf. De testgegevens tonen aan dat elke fles van G3 Ultra gemiddeld twee uur polijsttijd bespaart ten op zichten van concurrerende producten. Bovendien is het niet alleen efficiënter, maar ook eenvoudig te gebruiken. Het geheim van de G3 Premium Range is het gebruik van de "Fluid Dynamic Technology". Door het gebruik van deze technologie krijgt het product dezelfde eigenschappen als een petrochemisch product maar dan zonder de maskeer eigenschappen. Dus door toevoeging van een soort smeermiddel kan er langer doorgepolijst worden, zonder dat het product uitdroogt of begint te stoffen.

G3 Ultra
De G3 Ultra biedt een radicale verandering in de afwerking van oppervlakken; krassen van P1500 of fijner worden in 1 stap permanent verwijderd. Het product geeft een optimale glans zonder dat er poetsbanen zichtbaar zijn. Daarnaast is de G3 Ultra schoon, eenvoudig, gemakkelijk en veilig in gebruik.


G3 Fine
Voor een permanente glanzende afwerking heeft Farecla de G3 Fine ontwikkeld. In de meeste gevallen en met name bij lichte verfkleuren geeft de G3 Ultra zelf al een uitstekende eindresultaat, maar bij hologrammen of krasbestendige verf biedt de G3 Fine uitkomst. De G3 Fine verwijdert permanent kleine oneffenheden en hologrammen van alle moderne laksystemen en zorgt voor een perfecte hoogglans, ook op donkere kleuren. Het product is droog te gebruiken.


G3 Finish
De G3 Finish is optioneel te gebruiken als afwerking. De G3 Finish biedt uitstekende mogelijkheden voor het vullen van kleine krassen en helpt bij het verwijderen van kleine wervelingen en hologrammen van alle verfsystemen. Ook wordt de glans herstelt en geeft de G3 Finish een beschermende, waterafstotende en duurzame coating.


MIRKA’s Optimized Surface Preparation System
Imbema Rhiwa introduceert MIRKA’s Optimized Surface Preparation System. Dit systeem is door Mirka opgezet om het traditionele denken over schuren te vervangen voor iets nieuws. In de loop der tijd zijn er verschillende schuurproducten en schuurstappen ontwikkeld en getest, maar werd er nooit gefocust op de volledige werking. Hierdoor zijn deze schuurstappen vaak tijdrovend, inefficiënt en sterk afhankelijk van de deskundigheid van de medewerker.


Zoals de naam al doet vermoeden richt het Optimized Surface Preparation System van Mirka zich op het gehele proces. Een eenvoudig, gestandaardiseerd en duidelijk omschreven proces dat uniek is. Het OSP systeem is een stap-voor-stap systeem, met minder stappen dan de traditionele methoden. Het is gemakkelijk te begrijpen en te leren. Door exact dezelfde procedure elke keer te herhalen wordt een snel, kosteneffectief en uitstekend eindresultaat gegarandeerd.

Het Surface Preparation System heeft minder schuurstappen en aanzienlijk minder tijd nodig om het perfecte resultaat te bereiken. Het systeem maakt gebruik van de beste technologieën van Mirka. Een combinatie van netschuren en zachte schuurmiddelen, samen met geavanceerde elektrische gereedschappen zoals de Mirka OS383CV en Mirka PROS650CV, bieden voordelen die niet mogelijk zijn met een conventioneel systeem. Dit systeem is agressief genoeg om verf te verwijderen, maar niet zo agressief dat het diepe krassen in de ondergrond geeft zoals conventionele schuurmiddelen.

Daarnaast blijft het oppervlak stofrvij wat een betere visuele controle over het werk geeft. Maar het allerbelangrijkste verschil is dat de netschuurproducten niet vollopen. Hierdoor wordt er geen tijd en materiaal verspild en kan er sneller worden gewerkt en kosten worden bespaard.  De consistente kraspatroon achtergelaten door de schurende is makkelijker en efficiënter om uit te schuren, waardoor de opeenvolgende fasen sneller en minimaliseert de tijd die nodig is om het hele proces af te ronden. Hiernaast zorgt het voor een schonere en gezondere werkomgeving.

Winkelstellingen
Imbema Rhiwa heeft speciale winkelstellingen in haar assortiment opgenomen. Deze winkelstellingen zijn verkrijgbaar voor Mirka schuurmaterialen, Farécla reinigings- en polijstsystemen en Impro chemische producten en gratis te verkrijgen bij aanschaf van een bepaald bedrag aan producten. De inhoud van de stellingkasten wordt naar wens samengesteld en gratis geplaatst. Tijdens de beurs heeft Imbema Rhiwa nog een leuke actie op deze winkelstellingen.


Kom naar stand 436 en laat u op de hoogte brengen van de noviteiten van Imbema Rhiwa.
Voor meer informatie; Imbema Rhiwa, telefoon (0180) 33 12 00 of www.imbemarhiwa.nl.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, poets- en polijstproducten van Farécla, een eigen label chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer