Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ford Mustang meest gewilde oldtimer

Gepubliceerd op: 27-09-2013


De Ford Mustang is de meest gewilde klassieke auto in Europa. Dat blijkt uit een onderzoek van Autoscout24 onder 75.000 Europeanen.

Voor 37 procent van de Europeanen (uit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië en Spanje) is de Ford Mustang de klassieke auto die ze het liefst zouden willen hebben. Een straatlengte daarachter komt de BMW M1 (20 procent) op een tweede plek en de Volkswagen Beetle (11 procent) op de derde plaats.

De Mustang werd in 1964 geïntroduceerd en was meteen een sensatie. Miljoenen mensen kregen inspiratie voor een leefwijze die ze wilden najagen. Doordat de auto in bijna 3000 films en tv-programma’s over de hele wereld voorkomt, in talloze liedjes wordt genoemd, meerijdt in parades, als speelgoedmodel wordt verkocht en ga zo maar door, zijn er wereldwijd veel autofans die een passie hebben voor de Mustang.

Ford heeft ter ere van de 50e verjaardag van de Mustang in 2014 een app ontwikkeld die in Europa inmiddels meer dan 500.000 gebruikers telt. Sinds de lancering afgelopen jaar hebben meer dan 4,5 miljoen mensen uit 49 landen de Mustang Customizer-app bezocht.

Met de app kunnen Mustang-fans hun droomauto bouwen en met andere fans concurreren. Ze kunnen punten en medailles verdienen voor elke auto die ze bouwen, afbeeldingen opslaan om als bureaubladachtergrond te gebruiken en meedoen aan een racewedstrijd.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer