Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autoglym introduceert een revolutionair product voor lakherstel, Autoglym Paint Pro

Gepubliceerd op: 30-11-2012


Hologrammen, swirls, lichte krassen, vogelpoep vlekken en verweerde lakken zijn nu allemaal verleden tijd. Met het nieuwe product, Autoglym Paint Pro zullen deze problemen eenvoudig te verwijderen zijn en zal de lak weer zijn originele kleur en glans terug krijgen.

Na 3 jaar intensieve ontwikkeling in samenwerking met McLaren, Noble en Audi is Autoglym erin geslaagd het nieuwe product te introduceren. Autoglym Paint Pro bevat geen siliconen of silica en is dus geschikt voor een breed publiek. Poetsbedrijven, autodealers, detailers of schadeherstelbedrijven, iedereen kan Autoglym Paint Pro gebruiken.

Diverse concurrerende producten hebben een drie stappenplan, Autoglym Paint Pro heeft een twee stappenplan en is dus efficiënter in tijd en kosten. De 2 stappen bestaan uit het Renovate en Refine proces. De Autoglym Paint Pro kit bestaat uit Autoglym Renovate 1L, Autoglym Refine 1L, een hardere en zachte poetspad en een microvezeldoek. In totaal is het mogelijk om 40 auto’s (gemiddelde gezinsauto’s) te behandelen. De kit is vanaf nu te bestellen bij VIBA NV en heeft een prijs van € 70,- ex btw.

Informatie:
VIBA NV Business Unit Automotive
Postbus 441
2700 AK Zoetermeer

Bleiswijkseweg 41
2712 PB Zoetermeer

t   +31 (0)79 330 67 50
f   +31 (0)79 330 67 99
e   automotive@viba.nl
i    www.viba.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer